De ce sa donez?

Pentru a mari numarul de familii ajutate in 2017, am decis sa continuam si in 2018. Folosirea zilnica a senzorului scade durata, frecventa si severitatea hipoglicemiilor. Studiile arata ca circa 70% dintre copii sufera cel putin un episod hipoglicemic pe perioada noptii, durata acestuia putand atinge 50 minute. Monitorizarea continua a glicemiei ofera o sansa de 3 ori mai mare decat glucometrul de a decela hipoglicemiile nocturne.

Cum poti dona?

Card bancar - Bursa Binelui

Bursa Binelui – platforma de donatii online cu posibilitatea dublarii donatiilor obtinute a orice suma aleasa de tine direct cu cardul, prin platforma PayPal. Nu este necesar sa ai un cont PayPal. Este cea mai rapida si sigura metoda de a dona. Poti alege o donatie flexibila cu suma aleasa de tine, sau o donatie recurenta.

Transfer bancar

Transferul bancar poate fi facut din aplicatia ta de ebanking sau mergand la banca in contul campaniei: RO89BTRLRONCRT0509414701 deschis la Banca Transilvania

Redirectionand 2%

In fiecare an poti alege sa redirectionezi fara niciun cost 2% din impozitul pe venit platit statului catre un ONG. Afla mai multe pe pagina dedicata.

Persoane juridice

Contracte de sponsorizare – va rugam sa ne contactati

Sponsorizari tip “barter” – produse necesare turului sau persoanelor cu diabet. In cadrul actiunilor premergatoare vom organiza tombole cu premii puse la dispozitie de sponsorii nostrii menite sa incurajeze participarea activa.