Va rugam, PROTEJATI - NE


Vineri, la o tura de antrenament, in 3 ore am fost amenintati si clacsonati din belsug. Un animal sofer de basculanta a avut chiar placerea sa coboare la noi, dar din pacate sau fericire....nu s-a apropiat ca .... mai bine. Un alt neghiob a trecut la cativa centimetri de Gabi care a fost nevoita sa iasa de pe partea carosabila. Speram ca in cei 3,000 km sa nu avem parte de evenimente neplacute, sincer este singurul lucru de care ne temem, de nesimtirea si rautatea, de proasta crestere si de marlania unor soferi. Sa speram ca totul o sa fie bine si vom duce la bun sfarsit aceasta adevarata aventura. Faptul ce mergem pe carosabil ne-a facut sa o numim AVENTURA!!!!

In decembrie 2016 legislatia s-a modificat si distanta laterala recomandata la depasirea unei biciclete a devenit de minimum 1,5 m, in loc de o "distanta laterala suficienta", cum era pana acum. Aceasta Hotarare a modificat si completat Regulamentul de aplicare a OUG 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice. Actul normativ prevede si anumite oligatii pentru conducatorii de biciclete.

Va rugam aveti grija de noi! Vrem sa ducem la capat acest proiect si sincer, in acest moment este singura teama pe care o avem. In Romania se circula haotic, nu numai ca soferii nu sunt atenti la biciclisti, dar ii si ataca, efectiv sunt tentative de crima. 

Va rugam sa distribuiti grija noastra, nu vrem ca proiectul nostru sa se incheie din cauza unui neatent, sau a unui "smecher" care face o gluma. 



Posted in: diverse