Trace Romania

In 2018, Randonneurs Romania si Adevaratii VeloPrieteni organizeaza a doua editie a turei de anduranta Fleche Romania, un brevet de anduranta care face parte din categoria Fleche National, care reprezinta ture desfasurate in preajma sarbatorii Pastelui. 

In paralel, pentru ciclistii care nu doresc sa pedaleze pe timpul noptii, se organizeaza Trace Romania, un brevet de anduranta care face parte din categoria Trace National, in cadrul carora echipele de minimum 2, maximum 6 ciclisti, parcurg un traseu ales de echipa, de minimum 201 km si maximum 360 de km, cu precizarea ca intre ora 22.00 si 06.00 (8 ore, pe timpul noptii), membrii echipei se odihnesc.
Similar brevetelor de 200, 300, 400, 600 si 1000 de km, si aceste brevete sunt organizate sub licenta Audax Club Parisien, clubul francez care promoveaza aceste evenimente si omologheaza rezultatele participantilor la nivel mondial.

Omologarea rezultatelor se va realiza de catre Audax Club Parisien pe baza datelor furnizate de organizator. Clubul francez urmeaza sa emita pana la sfarsitul lunii ianuarie 2019 un certificat de omologare pentru toti cei care au finalizat brevetul in conditiile prevazute de regulament.

Echipa "Da, si eu pot!" participa la "Trace Romania".

Suntem 6 in acest moment, efectiv complet. 2 fete si 4 baieti.

Start: Bucuresti, Mc Donalds Militari ora 08.00

T011 Airinei Cristian;
T012 Airinei Elena Gabriela - daibet tip 1
T013 Alecu Adrian Romulus;
T014 Ghituleasa Ciprian - diabet tip 1;  
T015 Gavrila Camelia Loreta - medic diabetolog; 
T016 Tanase Paul Florin 14 ani. 

Proiectul nostru este in continuare activ, pedalam pentru o cauza, pedalam pentru a arata ca o persoana cu diabet poate face lucruri pe care le pot face si ceilalti.

Anul trecut am ajutat 10 familii, am oferit senzori pentru zece copii cu diabet tip 1. Nu ar fi fost posilbil fara donatii si sponsorizari. Pedalam pentru ei, si in 2018 suntem hotarati sa ajutam si sa sprijinim. O puteti face si voi, printr-o donatie pe Bursa Binelui. Nu exista comision, exista doar fapte bune!


Posted in: pregatiri 2018