2020 - planuri


2020 inseamna


Turul lacului Balaton - 200 km timp limita 15 h. 

Acces la sanatate, acces la viata (editia a - 3 - a). Pe baza rezultatelor obtinute in cele 20 comunitati din Giurgiu (2018) si Teleorman (2019), vom pregati pentru 2020 o campanie similara pentru scolile din Bucuresti, impreuna cu Directia de sanatate din Primaria Capitalei. Deasemenea ne dorim sa patrundem si in comunitati izolate, catune montane din judetul Dambovita.

Dunarea in Romania. Traseu pe bicicleta care urmareaste Dunarea de la intrarea in tara pana in Delta (Bazias - Tulcea) in 10 zile. Vor fi 1,075 km (2,050 m ascent / 2,120 m descend).

Cu diabetul pe munte - traversarea crestei Muntilor Fagaras este o provocare. Traseul de creasta are intre Turnul Rosu si Cantonul Rudarita, cu toate urcarile / coborarile, aproximativ 80km si o diferenta de nivel de 5800m. Trebuie parcurse 8 varfuri de peste 2500m iar altitudinea generala a crestei scade in zona centrala intr-un singur loc sub 2000m. Cel mai inalt varf este Moldoveanul cu 2544m. Aceasta tura necesita o buna organizare, conditii meteo prielnice si o conditie fizica buna. Traseul montan va porni de la Turnul Rosu si se va termina la Cantonul Rudarita.

Provocare si Vointa - continuam seria de intalniri cu persoane care si-au depasit limitele si care sunt un exemplu de urmat. Ne mentinem parerea ca exemplul personal este puternic, si ca putem educa prin exemplu.

"Yes, even I camp". Taberele de vara pentru copii cu diabet si probleme de nutritie au ca scop cresterea calitatii vietii beneficiarilor si a familiilor acestora prin oferirea unui cadru special de educatie, informare, dar si de deconectare. Obiectivele propuse in cadrul proiectului sunt: realizarea de programe de nutritie personalizate, un acces mai mare la produse medicale specifice, crearea de grupuri de suport pentru parinti, asigurarea unor terapii de grup, in paralel cu activitati distractive in aer liber pentru copii si familii. Ne propunem constructia unor cabane, de cate 8 locuri, care sa fie integrate intr-un camp cu locuri de joaca, loc pentru particparea la lectii, discutii, la prepararea mesei, dar si de socializare. Mai ales ne dorim un numar mare de activitati sportive, in natura.


Posted in: diverse