Directionare 3,5% - 2021


A trecut...2020 s-a dus. A fost greu, dar am scapat de el.


Acum speram ca 2021 o sa fie altfel, mai bun, sa ne revenim, sa fim afara, sa fim alaturi de prieteni.

Noi ne-am facut planuri, am avut timp. Desi anul trecut am stat in case, nu ne-am oprit, am facut sport in fata calculatorului, am pedalat de-a lungul Dunarii, am continuat educatia prin platforma Zoom, am ajutat institutul Paulescu cu consumabile.

Dar, am facut si planuri pentru 2021 - mergem pe munte, actiune amanata de pandemie, Creasta Fagarasului, dar vrem sa organizam si un concurs, mare, greu, unic. Carpathian Arch Race, cu bicicleta de la Bratislava la Cluj. 2,500 km, cursa non-stop.

Vrem sa continuam si Acces la sanatate, acces la viata, si vrem sa luptam pentru a face cunoscut ca diabetul permite. Permite sa faci ce vrei.

Nu putem sa facem nimic fara sprijin, fara parteneri, fara prieteni. E o suma care in fiecare an, daca nu decideti altceva, se duce la stat in impozit. Nu vreti sa o directionati catre asociatia "Da, si eu pot!"? Noi o folosim tot pentru comunitate. Vreti sa ne ajutati, aveti ceva timp, asteptam mesaj. 

Formularul este aici, se completeaza si se trimite in plic la ANAF-ul de care apartineti. Daca nu va descurcati, asteptam un mesaj, pe Facebook sau email.

 

230 pentru Da, si eu pot!

Multumim! 


Posted in: Sponsori