Amintiri - 25 iulie 2017

25 Iulie 2017! 

O data din calendar care poate pentru unii este doar o data... Pentru noi, o zi care va fi tinuta minte toata viata! 

O zi in care am demonstrat ca o persoana cu diabet poate si chiar este necesar sa faca miscare in lupta zilnica impotriva diabetului! 

Turul Romaniei pe bicicleta! Un proiect gandit si demarat de noi, din dorinta de a schimba ceva in managementul acestei afectiuni. 

30 zile petrecute in sa, 30 zile pline de adrenalina, 30 zile de aventura, 30 zile in care am intalnit dulcinei pe care i-am facut sa prinda curaj, parinti pe care i-am ambitionat sa lupte in continuare si pe care am incercat sa-i indrumam spre medici dedicati, intalniri cu oameni care ne-au ascultat povestea si care au vrut sa ajute asa cum au putut, 30 zile pline de lupte cu mine impotriva urcarilor ce-mi apareau in cale.... 

Am invatat unii de la altii, am luptat cu arsita si furtuna, am luptat pentru o viata normala a persoanelor cu diabet ... A fost greu, al naibii de greu... Dar gandul ca poate un singur copil macar va beneficia de pe urma "greului" meu, m-a facut ambitioasa si, alaturi de cel care mereu ma sustine si imi spune ca imi pot depasi limitele, Cristian, sotul meu, am reusit. Am reusit sa ajung acasa bine, sanatoasa si cu sufletul plin de speranta ca va fi bine pentru cei cu diabet. 

Turul Romaniei in 30 zile - o aventura, o lupta cu mine si o reusita care m-a marcat pentru viata intreaga! 

Multumim tuturor celor care ne-au fost aproape, multumim BucurestiFM pentru Jurnalul de Bord, multumim sponsorilor si partenerilor, multumim biciclistilor care au pedalat cu noi, multumim voua cu care am vorbit si care ne-au incurajat!

Revad amintirile si ma emotionez.... Retraiesc momentele revenirii si sper ca Da, si eu pot! sa mearga mai departe asa cum a facut-o in acest tur al tarii, usor si frumos, asa cum urcam cele mai inalte drumuri... :) Usor si sigur! 

Multumim oameni dragi pentru sustinerea in aceasta lupta! 

Turul Romaniei pe bicicleta - o poveste pe care am inceput sa o scriu dar pe care am abandonat-o.... Viata are uneori surprize neplacute ... Dupa doua luni de la terminarea turei, viata m-a lovit si am pierdut pe tata... stalpul copilariei mele... Tare mandru a fost de mine ... Am cazut ... dar voi scrie pentru el, pentru noi si pentru toti cei care ne-ati fost alaturi. 

Va imbratisam!


Posted in: tur 2017